Двама еврокомисари пристигат у нас. Европейският комисар по правосъдието Дидие Рейндерс ще има срещи с

...
Двама еврокомисари пристигат у нас. Европейският комисар по правосъдието Дидие Рейндерс ще има срещи с
Коментари Харесай

Европейският комисар по правосъдието и комисарят по въпросите на равенството пристигат у нас

Двама еврокомисари идват у нас. 

Европейският комисар по правосъдието Дидие Рейндерс ще има срещи с министър-председателя акад. Николай Денков, със заместител министър-председателя и министър на външните работи Мария Габриел, с министъра на правосъдието Атанас Славов, с министъра на финансите Асен Василев, с министъра на стопанската система и индустрията Богдан Богданов.

От 10:40 часа през днешния ден в Министерския съвет комисар Рейндерс и министър-председателят Денков ще дадат взаимен брифинг за медиите.

От 16:00 часа в сградата на Дома на Европа в столицата комисар Рейндерс ще открие дружно с министъра на стопанската система и индустрията Богдан Богданов диалог със заинтригувани страни и жители по тематики, свързани с новата стратегия на Европейски Съюз за потребителите.

Във втория сден от визитата си Дидие Рейндерс ще се срещне с министъра на правосъдието Атанас Славов, с който ще обсъдят конституционните промени и промените в правосъдната система, както и с ръководителя на Конституционния съд Павлина Панова. Той ще организира също полемика със студенти в Софийския университет.

У нас идва и комисарят по въпросите на равенството Хелена Дали. Тя ще взе участие в полемика за поощряване на разнообразието и равенството сред половете, проведена от съдружие " Дамски конгрес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР